Lindeved´s Negleværksted

Lidt om mig:
Jeg er udlært negleteknikker hos Neppers Nail`s i 2015,  hvilket jeg har stor glæde af i salonen.
Jeg deltager hele tiden i diverse kurser og tema aftener, for at dygtiggøre mig og følge den udvikling, som finder sted inden for denne fantastiske verden.

Hvad er Gel-polish.
Her er lidt information om, hvad det gel-polish er, og hvordan det anvendes.
OBS: MAN KAN IKKE FORLÆNGE NEGLEN MED GELPOLISH, så skal du bestille en af de andre muligheder.
Gel-polish er kort fortalt en blanding mellem neglelak og gelé og det er den helt perfekte løsning til at få flotte negle.
Det er nemt og hurtigt som lak, men med den lange holdbarhed nærmer det sig geleneglen. Produktet kan bruges både på kunstige negle og på den naturlige negl.
Afhængig af hvad man laver til dagligt, og hvor meget man piller i sine negle, skal man regne med 14 dages flot lakering. Gel-polish har også den flotte glans som geleneglen har.

Gelenegle
Gele neglen kan være med til at styrke din naturlige negl, og give dig en mere holdbar løsning. Den er god, hvis du ønsker at forlænge dine negle. En fibergele negl er meget stærkere end den naturlige negl, men den er samtidig utroligt fleksibel. Det betyder, at den får et meget naturligt look. Geleneglen er altså en god og holdbar løsning. 

Akrylgele.
Hybrid Gel, hører til i familien af de nyeste negleprodukter, som er baseret på gele men fortykket og forstærket med akrylpulver. Altså en hybrid, som i teknik minder om akryl og i hærdning om gele. Dette er et fantastisk produkt til flotte, holdbare og kreative negle.