Gelenegle / Gelpolish

Salon Lindeved

V / Theresia Stoubæk

Fakta om negle

Dine naturnegle er lavet af keratin-celler, som er runde og hvide. Under deres rejse frem til de er en negleplade bliver de presset flade og gennemsigtige. Med sig har de naturlige olier og fugt.

 

For at passe så godt på dine naturnegle bør du dagligt bruge negleolie og en neglebåndscreme, der virker som en shampoo og balsam til neglen. Olien er så fin i molekylestrukturen, at den trænger igennem neglen og ned hvor neglecellerne bliver dannet. Da ingredienserne minder utrolig meget om neglens egne olier, optages de hurtigt.

 

Du bør derudover ikke klippe dine negle, men blot file dem. Og ingen metalgenstande til at rense med under neglen - kun en neglebørste, ellers flytter du din egen neglegrænse og perforere let den underliggende beskyttelses barriere.

 

Mange kvinder tror, at deres negle bliver ødelagte af at bære kunstige negle, men der er ikke sandt. Det er i de fleste tilfælde forkert aftagning, som ødelægger neglen og derfor skal du altid få dem taget af professionelt.

Hvad er gelenegle?

 

Gele negle er kunstige negle med et naturligt look.

Det bliver bygget op af gele på din egen negl, eventuelt forlænget med tipper.

Selv neglebidere kan få fine lange negle med gelenegle.

 

Der bliver lagt gele på dine egne negle og udover tipperne (hvis sådanne er brugt) og geleen skal hærdes i UV lampe.

Når neglen er opbygget og er hærdet færdig, har du en god stærk negl lavet i gele.

 

Gele negle kan IKKE opløses og skal derfor files af.

 

Dekoration af negle?

Man kan dekorere gelenegle lige så tosset man ønsker.

Almindelig neglelak kan sagtens bruges, men her foreslåes det, at der ligges en klar gennemsigtig lak på geleneglen, INDEN der bruges en farvet neglelak, da nogen lakker godt kan efterlade farve aftryk på geleneglen. (Generelt anbefales der at bruge en klar underlak hver gang du skal bruge neglelak, ligemeget om det er på natur negl eller på kunstig negl. På denne måde opnår man altid det bedste resultat)

 

I geleen kan der ligges glimmer, "diamant"-sten, klistermærker, fimo-ler figurere o.l. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Når geleen er hærdet, kan neglen dekoreres med almindelig neglelak, nailart neglelak, eller acrylmaling.

Man kan evt. ligge et tyndt lag gele udover det man har malet på neglen, for at forlænge holdbarheden, men ellers foreslåes der, at man bare ligger en klar neglelak/top coat udover.

 

Hvad er Power pops .

 

Her er lidt information om, hvad det power pops er, og hvordan det anvendes.

 

Power pops er kort fortalt en blanding mellem neglelak og gelé og det er den helt perfekte løsning til at få flotte negle.

 

Det er nemt og hurtigt som lak, men med den lange holdbarhed nærmer det sig geleneglen. Produktet kan bruges både på kunstige negle og på den naturlige negl.

 

Afhængig af hvad man laver til dagligt, og hvor meget man piller i sine negle skal man regne med 14 dages flot lakering. Power pops har også den flotte glans som geleneglen har.

 

Når power pop´en ikke længere er pæn, skal den helt af og behandlingen kan gentages. Nogle klinikker tilbyder at fjerne den, så det bliver gjort på en ordenlig måde så neglen ikke skades.

 

Det er også muligt at få behandlingen på fødderne og her holder det typisk meget længere.

 

Der er mulighed for at få den kendte franske lakering, og herudover er der et hav af farver, glimre, sten, så det er kun fantasien der sætter grænser for neglenes udseende.

 

Det bedste ved power pops er, at neglene er helt tørre når behandlingen er færdig. Dine negle hærdes nemlig med UV-lys, så de er "klar til brug" før du forlader klinikken.

Derved slipper du for at lave de typiske skader, som ved den almindelige lakering.