Covid-19 og regeringens krav

Kære alle sammen

I Salon Lindeved er der gældende forhold ang. Covid-19.


CORONA KRAV OPHØRER PR. 1/9 - 2021.
Jeg er nød til at gøre dig/jer opmærksom på, at jeg er pålagt fra regeringens side, at du/i skal komme med bevis på, at i enten er testet og denne skal være mindre end 72 timer gammel evt. er vaccineret og/eller haft påvist Corona, som i skal kunne fremvise i Corona passet. Børn under 16 år er undtaget Corona pas. Dette ophører fra d. 1/9 - 2021. 

FORÆLDRE ELLER PÅRØRENDE til børn i salonen, SKAL kunne vise test/Corona pas ellers må jeg ikke lukke jer ind. Dette ophører d. 1/9 - 2021.

PRODUKTKØB: Kommer du bare forbi og skal Købe produkter er det intet problem, her gælder reglerne, som i andre butikker, at i skal have mundbind på og spritte, samt at besøget er kortvarigt.

— SYGDOM: Viser du det mindste tegn på Covid-19 eller generelt sygdomslignende symptomer eller nogle i din husstand er syge, den dag du skal have behandling, så aflys din tid og vent til du er symptomfri i minimum 48 timer. OBS jeg forholder mig retten til, at sende kunder hjem der møder op med symptomer og vi finder evt. en ny tid over telefonen.

— Kom bare indenfor men ALENE og ikke mere en 5 min før aftalt tid. Veninder, familie og andre der kommer med, skal vente i bilen. Skal de også klippes, så kalder vi på dem, når det bliver deres tur. Dette gøres, så vi bliver så få, som muligt i salonen.

— Børn må selvfølgelig have “en” ledsager med i salonen. Har man mindre søskende med, der ikke kan vente i bilen, må de selvfølgelig gerne komme med ind, men det skal holdes, som et minimum altså, så få som muligt i salonen.

— Der er håndsprit i salonen og dette skal benyttes ved ankomsten, det ikke nok at spritte i bilen.


— Ser jeg, at man alligevel møder op og er snottet eller har en veninde med mm. vil jeg bede jer om at respekterer mine forholdsregler.

Jeg ønsker at gå på arbejde, så sikkert som muligt, beskytte jer kunder og vores kære. Jeg håber på jeres forståelse.

De Kærligste hilsner fra Theresia / salon Lindeved