Covid-19 regler

Kære alle sammen

I Salon Lindeved er der gældende forhold ang. Covid-19.


— Der er håndsprit i salonen og dette skal benyttes ved ankomsten, det ikke nok at spritte i bilen.

— SYGDOM:
Corona én er IKKE over endnu. Viser du det tegn på Covid-19 eller generelt sygdomslignende symptomer, så aflys din tid og vent til du er symptomfri i minimum 48 timer.  OBS jeg forholder mig retten til,  at sende kunder hjem der møder op med symptomer og vi finder evt. en ny tid over telefonen. — Ser jeg, at man alligevel møder op og er snottet eller har en veninde med mm. vil jeg bede jer om at respekterer mine forholdsregler.

— Kom bare indenfor men ALENE og ikke mere en 5 min før aftalt tid. Veninder, familie og andre der kommer med, skal vente i bilen. Skal de også klippes, så kalder vi på dem, når det bliver deres tur. Dette gøres, så vi bliver så få, som muligt i salonen.

— Børn må selvfølgelig have “en” ledsager med i salonen. Har man mindre søskende med, der ikke kan vente i bilen, må de selvfølgelig gerne komme med ind, men det skal holdes, som et minimum altså, så få som muligt i salonen.

Jeg ønsker at gå på arbejde, så sikkert som muligt, for beskytte jer kunder og vores kære. Jeg håber på jeres forståelse.

De Kærligste hilsner fra Theresia / salon Lindeved